Welke mogelijkheden biedt Incheckert?

Notifications en calamiteitenbeheer

Op het moment dat een bezoeker zich aanmeldt krijgt uw medewerker daarvan een bericht. Ongeacht via welk kanaal. Medewerkers kunnen zelf kiezen of dit via e-mail, sms of een algemene Slack channel is.

Met Incheckert heeft u op elk moment een lijst klaar staan met welke bezoekers er binnen zijn in uw pand. Op het moment dat er een calamiteit is, bent u dus voorbereid om het pand te evacueren.

Een eigen formulier in uw huisstijl

U kunt zelf inrichten welke gegevens u verzamelt van een bezoeker. Wilt u een e-mail adres weten voor after sales? De branche waarin de bezoeker werkzaam is om te weten welke bezoekers bij u langskomen?

U kunt zelf aanpassen in welke stijl u de app wilt hebben. Upload uw eigen bedrijfslogo en kijk welke kleur hier goed bij past. De knoppen en accenten van de app worden vervolgens in uw kleur weergeven.

Overzichtelijk dashboard

Of u nou ISO of HACCP gecertificeerd bent of niet, u kunt door middel van onze website eenvoudig inzien wie er binnen is geweest bij u. Zoek op naam, tijd of medewerker en krijg inzicht in uw bezoekerstijden.

Narrow Casting

Met Incheckert heeft u de mogelijkheid een scherm te tonen waarop alle bezoekers die zich aanmelden komen te staan. Tevens kunt u van te voren bezoekers invoeren die u verwacht.

Voor elke situatie

Heeft u een centrale receptie in het pand die voor meerdere bedrijven is? Met Incheckert is dit geen probleem. Sluit meerdere bedrijven aan op 1 iPad en laat gasten kiezen voor welk bedrijf ze komen.

Probeer nu 14 dagen gratis!